Om oss


Maritim Food Gruppen

Maritim Food er en datterbedrift av Insula AS og har sitt hovedkontor i Fredrikstad. Herfra ivaretas alle felles funksjoner. 


Maritim Food Gruppen består av 1 produksjonsenhet lokalisert på Sunnmøre.

Vi utvikler, produserer og markedsfører foredlet sjømat og dressing.

Gjennom bevisst satsing på råvarer av beste kvalitet, effektive prosesser og høy servicegrad, har selskapet de siste årene hatt sterk vekst.
Maritim Food AS har i dag ca 40 ansatte, med en omsetning på ca 110 mNOK.


Produktkategorier

Maritim Food er en erfaren, seriøs og dedikert leverandør av foredlet sjømat og dressing.

Ønskes ytterligere informasjon, være seg om produkter, priser, generelle tilbakemeldinger, ta kontakt for en prat.

Fiskemat

Ulike varianter av fiskeboller og fiskepudding.

Hermetikk

Sunnmøre Makrell i tomat, Fiskeboller, Torskerogn, Peppermakrell og Bacalao.

Dressinger

Fader Martin fersk dressing levert i flaske og spann.

Maritim Food Fredrikstad

Maritim Food AS ble etablert i 1999 som et resultat av sammenslåingen mellom skalldyr, salat, dressing og fiskematprodusentene E. Slorer Jacobsen & co AS og Fader Martin AS.

Begge tradisjonsrike firmaer med lang erfaring i bransjen. E.Slorer Jacobsen & co ble etablert sent på 60-tallet med fryste skalldyr og skalldyr i lake som spesialitet, mens Fader Martin AS ble etablert tidlig på 80-tallet med dressing, salat, røkt og gravet fisk.

Maritim Food AS videreførte produksjonen av røkt og gravet fisk, skalldyr i lake, fiskemat og dressing i 2 produksjonsanlegg i Fredrikstad.

Skalldyrproduksjonen flyttet til Sverige i 2003 og i 2011 ble produksjonen av røkt og gravet fisk avviklet
samtidig med at produksjonsanleggene i Fredrikstad ble slått sammen til ett. I dag er anlegget i Fredrikstad
spesialisert for produksjon av fiskepudding og dressinger.


Maritim Food Gjerdsvika

Bedriften ble etablert i 1932 og er lokalisert i Gjerdsvika på Sunnmøre. Opprinnelsen  var en landhandel og et gårdsbruk der det ble produsert kjøtt- og fiskehermetikk.

I 1948 valgte bedriften å utvide produksjonen til også å omfatte annen fiskemat. Senere, på 1970-tallet gikk bedriften over til kun å konsentrere seg om fiskeprodukter.